Bătrână de 83 de ani din salvată de pompierii tulceni după ce a fost călcată de o autoutilitară

Victima salvată de pompieri, a primit îngrijiri medicale de la echipajul SAJ Tulcea. FOTO ISU Delta Tulcea

O octogenară din localitatea tulceană Pecineaga a fost transportată cu elicopterul SMURD la Galați în urma unui accident rutier. Pentru salvarea sa a fost nevoie de intervenția pompierilor de la descarcerare.

Accidentul s-a produs vineri după amiază, în jurul orei 16.30, pe strada Dunării din localitatea Pecineaga. Potrivit reprezentanților IPJ Tulcea, un tânăr de 27 de ani din Jijila a condus o autoutilitară de transport marfă, în marșalier fără să se asigure și a lovit o bătrână, peste care a trecut cu roțile din spate.

La fața locului a intervenit un echipaj de Descarcerare din cadrul stației ISU Delta din Măcin, care au reușit să o scoată pe victima în vârstă de 83 de ani de sub roțile mașinii. Bătrâna, conștientă dar cu multe leziuni a fost preluată de către un echipaj medical al Serviciului de Ambulanță Județean Tulcea. Pacienta a fost transportată până la un teren din apropiere unde a aterizat elicopterul SMURD ce a preluat-o și transportat-o la Spitalul din Galați.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*