Bătrân transportat la spital cu arsuri după ce și-a dat foc la casă încercând să testeze o butelie nou instalată

Bătrân rănit după ce a încercat să testeze cu flacără o butelie nou instalată. FOTO ISU „Delta”

Un bătrân în vârstă de 86 de ani, din Beștepe, a ajuns la spital cu arsuri pe față și pe mâini după ce, testând cu flacără deschisă o butelie nou instalată, a dat foc la casă.

Salvatorii Detașamentului de pompieri Tulcea au fost solicitați să intervină, marți la prânz, în localitatea Beștepe, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie. La fața locului s-au deplasat de urgență două echipaje specializate de stingere și un echipaj de prim ajutor SMURD.

„La sosirea echipajelor profesioniste de stingere, incendiul se manifesta cu flacăra și degajare de fum dens în bucătăria locuinței cu risc de extindere a arderii, însă pompierii militari au intervenit prompt și au lichidat incendiul în limitele găsite fiind salvată locuința”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea.

Potrivit surselor citate, incendiul s-a produs în momentul schimbării buteliei de aragaz, din cauza folosirii flăcării deschise pentru verificarea etanșeității instalației.

„Urmare a acestei acțiuni, proprietarul locuinței, în vârstă de 86 de ani, a suferit arsuri de gradul I pe față și membrele superioare. Acestuia i-au fost  acordate îngrijiri medicale de către echipajul SAJ prezent la fața locului și apoi transportat la spital”, au mai spus pompierii tulceni.

Bătrân rănit după ce a încercat să testeze cu flacără o butelie nou instalată. FOTO ISU „Delta”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*