Bătrân rănit la mână după ce a scăpat de sub control un incendiu de vegetație uscată

Bătrân rănit la mână după ce a scăpat de sub control un incendiu de vegetație uscată. FOTO ISU Tulcea

Un bărbat în vârstă de 81 de ani, din localitatea tulceană Parcheș, s-a ales cu arsuri la o mână după ce a încercat să curețe terenul din gospodăria proprie și a dat foc resturilor vegetale.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, bătrânul a scăpat focul de sub control, iar pentru localizarea și lichidarea incendiului au intervenit șase subofițeri din cadrul Detașamentului de pompieri Tulcea, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă.

Focul, care a cuprins o suprafață de aproximativ 350 de metri pătrați de vegetație uscată și cinci metri liniari dintr-un gard din lemn, a fost lichidat la ora 15.50. Pompierii au reușit să împiedice propagarea incendiului la casa de locuit și anexele gospodărești cu sprijinul membrilor SVSU Somova.

Bătrânul, care a încercat să stingă singur focul până la sosirea pompierilor s-a ales cu o arsură de gradul II la încheietura mâinii stângi și a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD, în colaborare cu un echipaj SAJ. Ulterior el a fost transportat la spital.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*