Bătrân de 85 de ani, lovit de un autoturism pe o trecere pentru pietoni din Tulcea

Bătrân de 85 de ani, lovit de un autoturism pe o trecere pentru pietoni din Tulcea. FOTO IPJ Tulcea

Un bătrân în vârstă de 85 de ani a ajuns la spital, luni dimineață, după ce a fost lovit de un autoturism în timp ce traversa o stradă din Tulcea pe trecerea pentru pietoni.

Potrivit polițiștilor tulceni, din primele verificări a rezultat ca un bărbat de 30 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Isaccei din municipiu, în zona Parcului Orășelul Copiilor a accidentat un bărbat de 85 de ani, din Tulcea, care se angajase în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni.

În urma accidentului a rezultat rănirea pietonului. Conducătorul auto poseda permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*