Bătrân de 80 de ani, omorât într-un accident rutier petrecut în orașul Măcin

Bătrân de 80 de ani, omorât într-un accident rutier petrecut în orașul Măcin. FOTO IPJ Tulcea

Un bărbat în vârstă de 80 de ani a murit luni, 17 ianuarie, după ce a fost acroșat de un autoturism în timp ce se afla culcat pe marginea unei străzi din orașul Măcin.

Potrivit IPJ Tulcea, din primele verificări efectuate la fața locului de către polițiști a reieșit că un bărbat în vârsta de 40 de ani, din localitatea Jijila, județul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Florilor din orașul Măcin, ar fi acroșat un bărbat în vârstă de 80 de ani, care se afla întins pe carosabil. În urma evenimentului rutier, bătrânul de 80 de ani a fost omorât.

Conducătorul auto poseda permis de conducere corespunzător și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetate penală și efectuează în continuare verificări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii evenimentului rutier.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*