Bărbat plecat la pescuit, găsit înecat în apropiere de Măcin

Poliția orașului Măcin. FOTO Cătălin SCHIPOR

Polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Tulcea au fost sesizați în cursul zilei de 13 august cu privire la faptul că, la km 52 pe fluviul Dunărea, a fost găsit cadavrul unui bărbat.

O echipă formată din polițiștii din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Tulcea împreună cu polițiștii din cadrul Poliției Orașului Măcin s-a deplasat la fața locului. Acolo, oamenii legii au identificat corpul neînsuflețit al unui bărbat de 22 ani din comuna Peceneaga, județul Tulcea.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că în cursul aceleiași zile, persoana în cauză ar fi plecat de la domiciliu cu intenția de a merge la pescuit la malul Dunării, pe raza comunei Peceneaga.

În continuare polițiștii Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Tulcea efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a condițiilor în care acesta a decedat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*