Bărbat pe numele căruia exista un mandat european de arestare, emis de autoritățile portugheze, prins la Tulcea

Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu
Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

Un bărbat în vârstă de 40 de ani, pe numele căruia a fost emis un mandat european de arestare de către autoritățile din Portugalia, a fost prins de polițiștii tulceni. El comisese în 2012 mai multe infracțiuni, printre care trafic de persoane, înșelăciune și vătămare corporală.

Polițiștii Serviciului Investigații Criminale și polițiști din cadrul Poliției Oraș Isaccea au depistat pe data de 21 ianuarie, un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din Isaccea, pe numele căruia autoritățile judiciare din Portugalia au emis un mandat european de arestare pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane, lipsire de libertate, înșelăciune, vătămare corporală, fapte săvârșite în cursul anului 2012, pe teritoriul Portugaliei.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Constanța, urmând ca la data de 22 ianuarie, să fie prezentat Curții de Apel Constanța cu propunere de arestare preventivă, în vederea predării către autoritățile portugheze.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*