Bărbat mort, de ziua numelui, într-un accident rutier petrecut în apropiere de Pardina

Accident rutier mortal petrecut în apropiere de Pardina. FOTO: ISU Tulcea

Un bărbat de 47 de ani a murit într-un accident rutier petrecut, în seara zilei de marți, 08 noiembrie, în apropiere de localitatea Pardina din Delta Dunării.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, pompierii militari au fost solicitați să intervină, în seara zilei de marți, 08 noiembrie, la un accident rutier produs în zona localității Pardina din Delta Dunării, în urma căruia a rezultat o victimă încarcerată.

Către locul indicat de apelant, au fost dislocate forțe cu mijloace specifice de descarcerare și o ambarcațiune din cadru Detașamentului de Pompieri Tulcea.

„Ajunși la fața locului salvatorii au procedat la extragerea victimei din autoturism și au predat-o echipajului medical de la SAJ Tulcea care, din păcate au declarat decesul, aceasta având leziuni incompatibile cu viața”, au transmis reprezentanții ISU Tulcea.

Victima era un bărbat cu vârsta de 47 de ani, care marți, de ziua Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil își serbase ziua numelui.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*