Bărbat înecat în Dunăre, la Sulina

Echipajele ISU Delta au căutat persoana dispărută. FOTO cu rol ilustrativ

Salvatorii tulceni au fost solicitați să intervină în seara zilei de luni, 28 februarie, în apropierea localității Sulina, unde un bărbat fusese dat dispărut în apele Dunării.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, la fața locului au intervenit pompieri ai Pichetului Nave Operative.

„La scurt timp după ce echipajul de salvatori, împreună cu polițiști din cadrul IPJ Tulcea și ai Poliției de Frontieră, au ajuns la fața locului, au găsit trupul bărbatului dat dispărut. Din păcate, acesta nu prezenta semne compatibile cu viața”, au precizat reprezentanții ISU Tulcea.

În acest caz, cercetările au fost preluate de organele abilitate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*