Bărbat în vârstă de 78 de ani, acuzat că ar fi pipăit o femeie fără voia ei în zonele intime

Un bărbat în vârstă de 78 de ani a fost acuzat de ultraj contra bunelor moravuri după ce i-ar fi făcut avansuri unei femei și ar fi pipăit-o fără voia ei în zonele intime ale corpului.

Jandarmii din cadrul Inspectoratului Județean Tulcea au fost solicitați marți, 22 februarie, de către o femeie, care a reclamat la telefon că are un conflict cu un bărbat. Când au ajuns la locul indicat de apelantă, aceștia au identificat o femeie în vârstă de 34 de ani, care a declarat că, în timp ce desfășura activități de curățenie în scara unui bloc, a fost oprită de un bărbat care a început să-i facă avansuri și să o atingă, fără voia ei, în zonele intime ale corpului. Aceasta a menționat că nu este prima dată când se întâmplă așa ceva.

Jandarmii, însoțiți de femeie, s-au deplasat la adresa bărbatului în cauză unde au identificat un bărbat în vârstă de 78 de ani, care a recunoscut cele reclamate, spunând că a fost o glumă și își cere scuze pentru ceea ce a făcut.

Jandarmii au întocmit pe numele bărbatului în cauză actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*