Bărbat din Luncavița, cercetat pentru că deținea fără drept o armă letală

FOTO cu rol ilustrativ

Un bărbat din Luncavița este cercetat pentru că deținea o armă letală, fără a avea acest drept.

Potrivit IPJ Tulcea, la data de 5 octombrie, polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculose, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu privind verificarea deținătorilor de arme, în localitatea Luncavița, au identificat un bărbat care deținea o armă letală, alături de muniția aferentă.

În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că acesta deținea fără drept arma în cauză.

Arma și muniția aferentă, precum și mai multe cartușe de muniție neletală au fost ridicate de către politisti în vederea continuării cercetărilor, sub aspectul  săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*