Bărbat depistat de polițiștii de frontieră în timp ce pescuia ilegal în lacul Babadag

Bărbat depistat de polițiștii de frontieră în timp ce pescuia ilegal în lacul Babadag. FOTO: Garda de Coastă

Poliţiştii de frontieră tulceni au depistat un bărbat în timp ce pescuia cu ajutorul unei ambarcațiuni pneumatice, în amenajarea piscicolă – Lac Babadag, fără drept, folosind unelte confecționate din fir textil si mono-filament.

Potrivit Gărzii de Coastă, joi, 13 iulie, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Tulcea au depistat pe lacul Babadag o persoană care desfășura activități de pescuit dintr-o ambarcațiune.

Cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit faptul ca acesta pescuia fără drept, folosind unelte confecționate din fir textil și mono-filament, având o captură de 45 kilograme de pește.

Plasele în lungime totala de 370 metri și barca folosită au fost ridicate în vederea confiscării, cantitatea de pește a fost predată unei societăți comerciale de profil, iar persoana în cauză a fost condusă la sediul instituției pentru continuarea cercetărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*