Bărbat de 70 de ani, accidentat mortal în Baia când traversa strada

Accident mortal în Baia. FOTO IPJ Tulcea

Un bârbat în vârstă de 70 de ani a fost accident mortal miercuri seara, în localitatea Baia în timp ce traversa strada.

Inspectoratul de Poliție al Județului Tulcea a anunțat că pe data de 14 octombrie, polițiștii au fost sesizati cu privire la producerea unui accident rutier în localitate Baia.

“Din primele verificări a rezultat faptul ca un bărbat de 45 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un auto pe DN22-E87, pe raza localității Baia, a accidentat un bărbat de 70 de ani, din Baia, care se angajase în traversarea străzii. În urma accidentului a rezultat decesul pietonului” , a transmis IPJ Tulcea.

Conducătorul auto poseda permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză, polițiștii au intocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Cercetarile continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*