Bărbat de 23 de ani, rănit într-un accident rutier în județul Tulcea

Un bărbat a fost rănit într-un accident rutier. FOTO ISU Tulcea

Un bărbat în vârstă de 23 de ani a fost rănit marți, într-un accident rutier în județul Tulcea, după ce mașina pe care o conducea a ieșit în afara carosabilului.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Tulcea, salvatorii Secției de pompieri Măcin au fost solicitați să intervină marți, pentru extragerea și acordarea primului ajutor medical victimei unui accident rutier produs pe DN 22 D între localitățile Cerna și Măcin. S-a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și modul pentru descarcerare, un SMURD, un ofițer și opt subofițeri. În evenimentul rutier a fost rănit un bărbat, care a fost predat ambulanței Serviciului Județean, fiind transportat la spital.

Polițiștii au stabilit că victima are 23 de ani și este din Galați. El conducea autoturismul respectiv, iar la un moment a pierdut controlul volanului și a ieșit în afara carosabilului. Șoferul nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*