Bărbat dat dispărut în zona unui canal de irigații, găsit înecat de pompierii tulceni

Misiune de căutare-salvare persoană posibil dispărută pe raza localității Nufăru. FOTO cu rol ilustrativ

Pompierii tulceni au fost solicitați să intervină, miercuri dimineață, după ce un bărbat ar fi dispărut în zona unui canal de irigații aflat între localitățile Smârdan și I.C. Brătianu.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, la locul intervenției s-au deplasat de urgență patru echipaje din cadrul Secției de Pompieri Măcin și Detașamentului de Pompieri Tulcea, cu o autospecială transport scafandri, o barcă pneumatică, o autospecială de stingere, o autospecială de primă intervenție și comandă și o autospecială SMURD, încadrate cu 10 salvatori.

„Misiunea de căutare a persoanei dispărute în canalul de irigații dintre localitățile Smârdan și I.C. Brătianu s-a încheiat. Bărbatul cu vârsta de 53 de ani a fost găsit, dar, din nefericire, acesta prezenta semne incompatibile cu viața”, au precizat pompierii tulceni.

Trupul bărbatului a fost transportat la morgă, medicii legiști urmând să determine cu exactitate cauzele decesului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*