Bărbat agresat pe strada Sabinelor din Tulcea pentru că a cerut unei persoane să poarte masca de protecție. Jandarmii au intervenit în acest caz

Jandarm din Tulcea. FOTO IJJ Tulcea

Un bărbat susține că a fost agresat pe strada Sabinelor din Tulcea pentru că a atras atenția unei alte persoane că nu purta masca de protecție. El a fost bătut de doi bărbați. Jandarmii au intervenit în acest caz.

Inspectoratul de Jandarmi Județean Tulcea a anunțat  că miercuri seara, în jurul orei 20:30,  jandarmii, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au fost solicitaţi, prin intermediul Sistemului Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, de către un bărbat, care a reclamat faptul că este agresat de alți doi bărbați pe strada Sabinelor din municipiul Tulcea.

“Jandarmii s-au deplasat la fața locului indicat de apelant, unde au identificat un bărbat, în vârstă de 35 de ani, care a declarat faptul că a mers la un magazin alimentar pentru a face cumpărături pentru un alt bărbat căruia îi renova apartamentul din apropiere. La un moment dat, în interiorul magazinului, a observat un bărbat care nu purta masca de protecție, astfel că i-a atras atenția, ulterior recunoscându-l ca fiind vecinul bărbatului care deține apartamentul pe care îl renova”, a transmis IJJ Tulcea.

La ieșirea din magazin,  bărbatul a fost agresat fizic, fiind lovit cu pumnii și picioarele în zona feței, provocându-i sângerări la nivelul nasului. El a declarat că a fost agresat de bărbatul căruia i-a făcut observații cu privire la obligația de a purta masca de protecție, dar și de vecinul său, care este chiar persoana căruia îi renova apartamentul.

Bărbatul, căruia i s-a atras atenția în magazin cu privire la obligația de a purta masca de protecție,  nu a fost găsit la fața locului, însă, jandarmii s-au deplasat la apartamentul indicat de persoana vătămată, unde au identificat un bărbat, semnalat ca fiind una dintre persoanele reclamate. Acesta a declarat că a vrut doar să aplaneze conflictul dintre cei doi, respectiv vecinul său, care nu a mai fost găsit la fața locului și persoana care îi renova apartamentul.

Oamenii legii au întocmit pe numele bărbatului reclamat actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe.

De asemenea, jandarmii au adus la cunoştinţa persoanei vătămate termenul de introducere a plângerii prealabile care trebuie să fie introdusă în termen de 3 luni din ziua în care persoana vătămată a aflat despre săvârşirea faptei.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*