Bani pentru asigurarea cofinanțării pentru proiectele implementate de Consiliul Județean Tulcea

Ședința Consiliului Județean Tulcea din luna decembrie 2021. FOTO CJ Tulcea

Unitatea administrativ-teritorială Județul Tulcea a primit suma de patru milioane de lei din Fondul de rezervă bugetară, suma fiind alocată pentru cheltuieli curente şi de capital.

În ședința Consiliului Județean Tulcea din luna decembrie a acestui an, consilierii județeni au aprobat proiectul de hotărâre referitor la modificarea bugetului pe anul în curs.

Astfel, conform documentelor oficiale, este necesară cuprinderea sumei menționate atât pe partea de venituri, cât și pe partea de cheltuieli.

Cea mai mare parte a sumei primite de Județul Tulcea va fi încadrată la „Programe de dezvoltare“, pentru asigurarea cofinanțării proiectelor finanțate din fonduri externe nerambursabile (3,950 milioane de lei vor avea această destinație).

Amintim, în acest sens, faptul că instituția Consiliului Județean Tulcea implementează, la momentul de față, peste 20 de proiecte cu finanțare europeană, care însumează mai bine de 200 de milioane de euro, sume investite, în mare proporție, în infrastructura rutieră și infrastructura de sănătate publică.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*