„Baladele Deltei” lansează, joi, 24 septembrie, volumul „Folclor muzical din Dobrogea” al lui Constantin Arvinte

„Baladele Deltei” lansează, astăzi, volumul „Folclor muzical din Dobrogea”

Ansamblul Artistic Profesionist „Baladele Deltei” al Primăriei Tulcea organizează joi, 24 septembrie, de la ora 17.30, în curtea Casei Avramide – Casa Colecțiilor, lansarea volumului „Folclor muzical din Dobrogea” al lui Constantin Arvinte.

Cuprinzând piese vocale și instrumentale, cartea se alătură celorlalte culegeri publicate de Constantin Arvinte și încununează în chip fericit o excepțională carieră muzicală. Cartea „Folclor muzical din Dobrogea” este publicată de Ansamblul Artistic Profesionist „Baladele Deltei”, iar cu prilejul lansării, orchestra ansamblului va interpreta în premieră „Rapsodia dobrogeană”, compusă în 2016 de Constantin Arvinte pentru orchestra Ansamblului Folcloric Profesionist „Baladele Deltei” – din Tulcea, folosind teme muzicale din cartea „Folclor muzical din Dobrogea”.

Evenimentul de la Casa Avramide – Casa Colecțiilor se va desfășura cu respectarea următoarelor măsuri de protecție:

  • se va  respecta  distanța  socială  de  minimum 1,5 m;
  • se  vor  purta  măști  de  protecție  care  vor  acoperi atât  nasul,  cât  și  gura  pe  toată  durata evenimentului;
  • se  va  accepta  trierea  epidemiologică la  începutul evenimentului;
  • persoanele  care  prezintă  simptome  de  boală nu vor fi acceptate în cadrul evenimentului;
  • este strict interzisă crearea de situații care pot duce la formare grupurilor nesecurizate de persoane.

La manifestare au fost invitate personalități culturale marcante.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*