Avocatul Poporului continuă acordarea audienţelor cetăţenilor din judeţul Tulcea

Prefectura Tulcea. FOTO Google Maps
Prefectura Tulcea. FOTO Google Maps

Luni, 23 octombrie, începând cu ora 10.00, reprezentanții Instituției Avocatul Poporului – Biroul Teritorial Constanţa, vor acorda audiențe cetățenilor județului Tulcea, la sediul Prefecturii. Cetățenii pot solicita sprijinul Avocatului Poporului în mod gratuit, fără perceperea de taxe. Pentru operativitate, persoanele interesate sunt rugate să se prezinte cu o petiție din care să rezulte pe scurt problemele cu care se confruntă, precum şi documente justificative, în copie. Înscrierile se pot face la tel: 0241 550 544.

Precizăm că Instituţia Avocatul Poporului are drept scop apărarea drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor în raport cu autorităţile publice. Este important de reţinut faptul că legea dispune patru domenii de activitate, în care poate acţiona Avocatul Poporului.
Acestea sunt:
– drepturile omului, egalitatea de şanse între bărbaţi şi femei, culte religioase şi minorităţi naţionale;
– drepturile copilului, ale familiei, tinerilor, pensionarilor, persoanelor cu handicap;
– armată, justiţie, poliţie, penitenciare;
– proprietate, muncă, protecție socială, taxe şi impozite.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*