Avertizare nowcasting de Cod Portocaliu pentru mai multe localități din județul Tulcea

Nori de furtună în județul Tulcea. FOTO Cătălin Schipor
Nori de furtună în județul Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare cod portocaliu nowcasting ce vizează mai multe localități din județul Tulcea.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Delta Tulcea, localitățile vizate sunt: Tulcea, Somova, Nufăru, Maliuc, Pardina, Ceatalchioi, Isaccea, Greci, Niculițel, Luncavița, Somova, Cerna, Turcoaia, Frecăței, Chilia Veche, Nalbant, Izvoarele, Horia, Valea Teilor, Hamcearca, Crișan.

În intervalul orar 11.25 – 12.25 sunt semnalate averse torențiale din care se vor cumula 25-35 l/mp, în zona atenționată în ultima oră s-au cumulat în jur de 40 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului ce pot lua aspect de vijelie, grindină de medii dimensiuni.

Populația a fost înștiințată prin intermediul sistemului RO-ALERT.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*