Avertizare meteorologică Cod roșu în mai multe localități din Tulcea

Pompierii au intervenit la inundații. FOTO ISU Delta Tulcea

O avertizare meteorologică Cod roșu a fost emisă pentru duminică în mai multe localități din județul Tulcea.

Astfel, potrivit avertizării meteorologice cod roșu, aversele torențiale vor depăși 30 – 40 de litri pe metru pătrat.  Avertizarea este valabilă în intervalul orar 12:50 – 14:00 și vizează localitățile:

Măcin, Isaccea, Jijila, Greci, Niculițel, Luncavița, Carcaliu, Văcăreni, Valea Teilor, Hamcearca, Smârdan din județul Tulcea.

În zona avertizată, în ultimele ore s-au acumulat 70 – 90 l/mp și frecvente descărcări electrice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*