Avansări în grad la termen și un nou coleg, la Inspectoratul de Jandarmi Județean Tulcea

Avansări în grad la termen la Inspectoratul de Jandarmi Județean Tulcea

În data de 02 august, 30 de cadre militare – trei ofițeri și 27 de subofițeri, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea, care au îndeplinit stagiul minim în grad și condițiile prevăzute de Legea nr. 80/1995 privind statutul cadrelor militare cu modificările ulterioare și completările ulterioare, au fost avansați în gradul următor.

Cei avansați au fost felicitați de către conducerea unității, care le-a înmânat noile grade și le-a transmis tuturor cele mai frumoase gânduri și îndemnul de a sluji în continuare, cu devotament, patria.

De asemenea, în același cadru, a fost prezentat și noul comandant de Pluton – sublocotenent Al-Hammadi Riad, care s-a alăturat colectivului Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea. Absolvent al Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”, noul ofițer va urma o perioadă de acomodare cu cerințele postului, perioadă în care va cunoaște și întregul personal al unității.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*