Avansări în grad la termen la Inspectoratul de Jandarmi Județean Tulcea

FOTO IJJ Tulcea

15 subofițeri și 1 maistru militar din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea, care au împlinit stagiul minim în grad sau îl vor împlini până la sfârșitul anului, au fost înaintați în gradul următor.

“Astăzi, în cadrul unei ședințe festive, jandarmii avansați au fost felicitați de către conducerea unității, care le-a înmânat noile grade și le-a transmis tuturor cele mai frumoase gânduri și îndemnul de a sluji în continuare, cu devotament, patria.

Pentru orice militar, avansarea în gradul următor reprezintă un semn de apreciere a efortului depus și a devotamentului față de arma din care face parte”, a informat IJJ Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*