Avansări în grad la Jandarmeria Tulcea de Ziua Națională a României

Jandarmii din cadrul IJJ Tulcea. FOTO Cătălin SCHIPOR

La sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea a avut loc luni, 5 decembrie, ceremonialul de avansare în grad și acordarea de recompense pentru cadrele militare, cu ocazia Zilei Naționale a României.

În acest context, au fost prezentate ordinele de avansare în gradul militar următor, înainte de expirarea stagiului minim pentru șapte cadre militare – un ofițer și șase subofițeri, care îndeplinesc condițiile legale și care au rezultate foarte bune în activitate.

Au fost acordate totodată diplome de merit cadrelor militare care s-au evidențiat în activitatea lor profesională prin îndeplinirea exemplară a atribuțiilor de serviciu.

Inspectorul șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea, colonelul Bordei Ion, le-a mulțumit tuturor pentru devotament și efortul depus în atingerea obiectivelor profesionale.

Conform Statului cadrelor militare „gradul militar este un drept al titularului și reprezintă recunoașterea în plan social a calității de cadru militar”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*