Autoutilitară incendiată în orașul Măcin. Pompierii au salvat compartimentul motor, precum și cea mai mare parte din încărcătură

Autoutilitară incendiată în orașul Măcin. FOTO ISU Tulcea

Pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Delta” al județului Tulcea au fost solicitați să intervină, în cursul nopții de luni spre marți, pentru a stinge un incendiu ce izbucnise la o autoutilitară parcată în orașul Măcin.

Potrivit ISU Tulcea, alerta a fost dată marți, 9 noiembrie, în jurul orei 03.15, iar la fața locului s-au deplasat 12 subofițeri din cadrul Secției de Pompieri Măcin, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

„Incendiul, ce se manifesta în interiorul autoutilitarei, a fost stins în limitele găsite, fiind afectată mașina în proporție de 70 la sută. Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”, au precizat reprezentanții ISU Tulcea.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat compartimentul motor al autovehiculului, precum și cea mai mare parte din încărcătura acestuia, aproximativ doi metri cubi de lemne de foc.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*