Autoturisme distruse într-un incendiu în Tulcea. Potrivit pompierilor, focul ar fi fost pus intenționat

Autoturisme distruse într-un incendiu în Tulcea. FOTO ISU „Delta”

Un parcat pe o stradă din Tulcea a fost distrus, noaptea, trecută într-un incendiu, flăcările provocând avarii însemnate și altor două mașini, parcate în apropiere. Focul ar fi fost pus intenționat.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, salvatorii Detașamentului de Pompieri Tulcea au intervenit în cursul nopții de sâmbătă spre duminică, cu o autospecială de stingere, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism parcat pe o stradă din municipiul Tulcea.

„La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat la întregul autoturism și se propagase la cele două autoturisme învecinate, din parcare. Autoturismul a ars totalitate, iar celelalte două autoturisme au fost afectate în proporție de 30 la sută. Din fericire, nu s-au înregistrat victime sau persoane rănite”, au precizat reprezentanții ISU Tulcea.

Aceștia dau drept cauză probabilă de izbucnire a flăcărilor, folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

La fața locului au fost prezente și două echipaje mixte formate din lucrători ai IPJ și IJJ Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*