Autoturism neînmatriculat, descoperit la Isaccea de polițiștii de frontieră tulceni

Autoturism neînmatriculat, descoperit la Isaccea de polițiștii de frontieră tulceni. FOTO: Garda de Coastă

Poliţiştii de frontieră tulceni au depistat o tânără care s-a prezentat la control, în PTF Isaccea, la volanul unui autoturism neînmatriculat.

Potrivit Gărzii de Coastă, în cursul zilei de miercuri, 05 aprilie, polițiștii de frontieră din cadrul PTF Isaccea au efectuat controlul asupra unui autoturism condus de către o femeie în vârstă de 22 de ani.

În urma verificărilor efectuate de polițiștii de frontieră, a rezultat faptul că certificatul de înmatriculare al autoturismului, emis de către autoritățile din Germania, nu îndeplinește condițiile de valabilitate, acesta fiind expirat.

Poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „punerea în circulație a unui autovehicul neînmatriculat ”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*