Autoturism Mercedes căutat de autoritățile din Italia, descoperit de polițiștii de frontieră tulceni

Autoturism Mercedes căutat de autoritățile din Italia, descoperit la Isaccea. FOTO Garda de Coastă

Polițiștii de frontieră tulceni au descoperit la Isaccea un autoturism, în valoare de aproximativ 13.000 de lei, care era căutat de către autoritățile din Italia.

Potrivit Gărzii de Coastă, în Punctul de Trecere a Frontierei Isaccea s-a prezentat marți, 22 februarie, pentru verificările de frontieră, un cetățean ucrainean, la volanul unei autoutilitare. Șoferul tracta o platformă pe care transporta două autovehicule.

În baza analizei de risc, polițiștii de frontieră au efectuat verificări amănunțite cu privire la autoturismele tractate, în urma cărora au constatat că unul dintre autovehicule, respectiv un autoturism marca Mercedes, figurează ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de către autoritățile din Italia.

Autoturismul, evaluat la aproximativ 13.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției, pentru continuarea verificărilor, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*