Autoturism lovit de tren în Tulcea: la volan se afla o femeie care nu a respectat semnificația indicatorului montat la trecerea la nivel cu calea ferată

Autoturism lovit de tren în Tulcea. FOTO IPJ Tulcea
Autoturism lovit de tren în Tulcea. FOTO IPJ Tulcea

O femeie în vârstă de 53 de ani, din Tulcea, a fost rănită, marți dimineață, după ce, aflată la volanului unui autoturism, nu a acordat prioritate de trecere unui tren de persoane. În urma accidentului, niciunul dintre pasagerii aflați în tren nu a fost rănit.

Potrivit polițiștilor tulceni, din primele verificări efectuate a rezultat faptul că o femeie de 53 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un auto pe drumul către Gara de Mărfuri Tulcea, nu a respectat semnificația indicatorului montat la trecerea la nivel cu calea ferată și nu a acordat prioritate de trecere unui tren de persoane.

„În urma accidentului au rezultat avarierea autoturismului și a trenului de persoane, precum și rănirea conducătorului auto. În urma impactului, niciunul dintre cei 15 călători aflați în tren nu a suferit vătămări”, au precizat reprezentanții IPJ Tulcea.

Ambii conducători au fost testați alcoolscop, rezultatele fiind negative.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii evenimentului.

Autoturism lovit de tren în Tulcea. FOTO IPJ Tulcea
Autoturism lovit de tren în Tulcea. FOTO IPJ Tulcea

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*