Autoturism în care se aflau și trei copii, cuprins de flăcări pe DN 22

Autoturism în care se aflau și trei copii, cuprins de flăcări pe DN 22. FOTO: ISU Tulcea

Pompierii din Măcin au fost solicitați în cursul dimineții de sâmbătă, 24 septembrie, să intervină pe DN 22, în apropiere de intersecția cu localitatea Turcoaia, pentru stingerea unui incendiu produs la un autoturism în care se aflau cinci persoane, între care și trei minori.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, incendiul a fost lichidat în scurt timp de la ajungerea echipajelor de intervenție, iar pericolul de propagare la vegetația uscată a fost eliminat.

Nu au fost înregistrate victime, ocupanții autoturismului reușind să se auto evacueze.

Cauza probabilă a incendiului a fost un scurt circuit electric.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*