Autoturism de lux furat din Germania, descoperit, în Constanța, în posesia unui bărbat din Tulcea

Autoturism de lux căutat de autoritățile din Germania, descoperit de polițiștii de frontieră constănțeni. FOTO Garda de Coastă

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit, duminică, 27 decembrie, în baza unor informații, un autoturism de lux ce fusese furat din Germania. Șoferul, un bărbat din Tulcea, a fost amendat și pentru parcare neregulamentară.

Potrivit reprezentanților Gărzii de Coastă, autoturismul de lux, înmatriculat în România, despre care existau informații că se află în atenția autorităților, a fost depistat, duminică, pe raza municipiului Constanța. În urma verificărilor specifice, s-a constatat că vehiculul figurează ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autoritățile din Germania.

„Autovehiculul aparținea unui cetățean român, în vârstă de 38 de ani, domiciliat pe raza județului Tulcea, care a declarat că l-a achiziționat fără a cunoaște faptul că ar fi furat”, au precizat sursele citate.

Autoturismul, în valoare de aproximativ 1.000.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

De asemenea, la fața locului a fost prezent și un echipaj al Poliției Locale, care a aplicat o sancțiune contravențională pentru parcare neregulamentară.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*