Autoturism cuprins de flăcări pe varianta municipiului Tulcea, în zona PECO Mol

Autoturism cuprins de flăcări pe varianta municipiului Tulcea, în zona PECO MOL. FOTO ISU Tulcea

Pompierii tulceni au fost solicitați să intervină luni, 14 februarie, în jurul orei 15.50, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism, aflat pe varianta municipiului Tulcea, în zona PECO Mol.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, la fața locului s-au deplasat cinci subofițeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.

„La sosirea echipajului specializat, incendiul se manifesta cu degajare de fum la partea din față a mașinii. Incendiul a fost stins în limitele găsite, fiind afectat compartimentul motor. Cel mai probabil evenimentul a fost provocat de un scurtcircuit. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul autoturismului”, au transmis reprezentanții ISU Tulcea.

Pentru a preveni astfel de cazuri, pompierii recomandăm respectarea următoarelor măsuri:

  • verificați instalația electrică;
  • nu faceți improvizații la instalația electrică;
  • asigurați-vă că echipamentele de iluminat electric nu sunt defecte sau neizolate;
  • verificați dacă apar eventuale scurgeri de carburanți sau lubrifianți;
  • verificați perioada de valabilitate a stingătorului din autovehicul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*