Autoturism cuprins de flăcări, în apropiere de Babadag

Autoturism cuprins de flăcări în apropiere de Babadag. FOTO ISU Tulcea

Pompierii militari ai Stației Babadag au intervenit vineri, 11 iunie, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, pe DN22 (E 87), în apropierea orașului Babadag, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism.

Potrivit ISU Tulcea, autoturismul se afla în mers, iar cele două persoane aflate în acesta au reușit să se evacueze în siguranță.

La sosirea echipajelor, autovehiculul ardea generalizat, cu flacără și degajări mari de fum. Pentru lichidarea incendiului pompierii au acționat aproximativ 20 de minute. În urma evenimentului, autoturismul a ars în proporție de 90 la sută.

Autoturism cuprins de flăcări în apropiere de Babadag. FOTO ISU Tulcea

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost un scurtcircuit electric.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*