Autoturism avariat într-un incendiu, pe o stradă din municipiul Tulcea

Autoturism avariat într-un incendiu, pe o stradă din municipiul Tulcea. FOTO ISU Tulcea

Pompierii tulceni au fost solicitați să intervină, luni, 5 aprilie, în jurul orei 11.10, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism, în municipiul Tulcea.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Delta” al județului Tulcea, la fața locului s-au deplasat cinci subofițeri, din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.

„La sosirea forțelor profesioniste, incendiul se manifesta cu degajare de fum la partea din față a mașinii, cu pericol de propagare la un  autoturism parcat în apropiere. În urma incendiul au ars elemente combustibile de la compartimentul motor și a fost spart un geam lateral al mașinii”, au transmis reprezentanții ISU Tulcea.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost un scurtcircuit electric la instalația electrică.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat habitaclul și portbagajul mașinii, precum și autoturismul învecinat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*