Autotren din Ucraina, răsturnat pe DN 22A, între Nalbant și Cataloi

Autotren din Ucraina, răsturnat pe DN22 A, între Nalbant și Cataloi. FOTO: ISU Tulcea

Salvatorii tulceni au fost solicitați să intervină, în cursul nopții de vineri spre sâmbătă, la un accident rutier ce a avut loc pe drumul național DN 22A, în apropiere de localitatea Nalbant. În accident a fost implicat un TIR, în care se afla doar șoferul acestuia, un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Ucraina.

Pentru gestionarea situației de urgență, a fost mobilizat un echipaj de salvatori din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea.

Potrivit polițiștilor Serviciului Rutier Tulcea, din primele verificări efectuate s-a stabilit că șoferul ucrainean conducea un autotren pe DN 22A, dinspre localitatea Nalbant, către localitatea Cataloi, iar la un moment dat ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, într-o curbă la dreapta, ar fi pătruns pe sensul opus de mers și, după ce a lovit un copac, s-ar fi răsturnat pe partea carosabilă.

„În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Conducătorul autotrenului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, au transmis sursele citate.

Autotren din Ucraina, răsturnat pe DN22 A, între Nalbant și Cataloi. FOTO: ISU Tulcea

Cercetările sunt continuate, în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*