Autorul crimei din satul Turda a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu
Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

Autorul crimei din satul Turda din noaptea de Revelion a fost arestat preventiv de către Tribunalul Tulcea pe o perioada de 30 de ore, fiind dus în arestul IPJ Tulcea.

Reprezentanții IPJ Tulcea au anunțat că pe data de 1 ianuarie, bărbatul a fost reținut pe o perioadă de 24 de ore  în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Tulcea, iar pe 2 ianuarie, a fost prezentat Tribunalului Tulcea, care a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

În noaptea de Revelion, în jurul orei 2.00 , polițiștii din cadrul Inspectoratului de Politie Județean Tulcea au fost sesizați prin apelul de urgență 112 cu privire la faptul că, în cursul nopții, a avut loc un conflict spontan într-o locuință din localitatea Turda. Ajunși la locul solicitării, polițiștii au constatat că un bărbat în vârstă de 42 de ani prezenta mai multe lovituri de topor, un echipaj medical constatând decesul victimei.

Din primele cercetări a reieșit că între victimă și agresor a existat un conflict, iar victima a fost lovită de mai multe ori cu un topor în zona capului, în urma cărora, acesta aproape a fost desprins de trup. Potrivit martorilor, victima aflată în stare avansată de ebrietate a intrat peste cel ce a comis crima în casă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*