VIDEO Autorul agresiunii asupra taximetristului tulcean a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu
Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

Polițiștii tulceni au reușit să-l prindă pe bărbatul care la sfârșitul lunii trecute a agresat un taximetrist în municipiul Tulcea, după care i-a furat mașina. Agresorul are 26 de ani, este din județul Tulcea și a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind dus în arestul Poliției.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului Tulcea, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Tulcea au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 26 de ani, din comuna Izvoarele, județul Tulcea, care la sfârșitul lunii noiembrie, ar fi agresat o persoană și i-ar fi furat banii, telefonul mobil și un autoturism.

Astfel, pe data de 29 noiembrie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea au fost sesizați telefonic, despre faptul că un bărbat de 57 de ani din Tulcea, a fost agresat pe raza municipiului și se află la spital.

Imediat, s-a constituit o echipă operativă formată din polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale – Poliția Municipiului Tulcea și  polițiști din cadrul Serviciului Criminalistic, care au stabilit faptul că, în noaptea de 28/29 noiembrie, bărbatul de 57 de ani, în timp ce desfășura activități de trasport în regim taxi ar fi luat un client de pe o stradă din municipiul Tulcea, iar la un moment dat, într-o zonă mărginașă, clientul l-ar fi agresat și i-ar fi furat 60 de lei, un telefon mobil și de autoturismul pe care îl conducea.

Taxiul a fost găsit de polițiști,  pe strada Barajului din municipiul Tulcea, abandonat pe un mal de pământ.

În urma investigațiilor efecutate, polițiștii tulceni l-au identificat pe posibilul agresor pe raza municipiul Tulcea, acesta fiind un bărbat de 26 de ani din comuna Izvoarele, județul Tulcea.

El a fost reținut inițial pentru 24 de ore pentru tâlhărie calificată, iar apoi Judecătoria Tulcea a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile, bărbatul fiind dus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Tulcea.

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*