Autoritățile tulcene și cele din Odessa au stabilit data de 1 noiembrie pentru inaugurarea Punctului de trecere RO-RO Isaccea-Orlovka

Prefectul Lucian Furdui a fost la Isaccea pe șantierul punctului de trecere RO-RO Isaccea-Orlovka. FOTO Prefectura Tulcea

Prefectul judeţului Tulcea, Lucian Furdui, a fost prezent pe şantierul de lucru a Punctului de trecere RO-RO Isaccea-Orlovka de pe malul Dunării, la Isaccea.

Lucrările, executate de o societate comercială din Galaţi, sunt pe final în ceea ce înseamnă platforma viitorului punct de trecere.

În același timp, președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, s-a întâlnit cu membrii unei delegații oficiale din Republica Ucraina, condusă de vicepreședintele Consiliului Regional Odessa, Yuri Dimchoglo. Scopul întrunirii l-a constituit punerea la punct a ultimelor detalii privind deschiderea Punctului de trecere RO-RO Isaccea-Orlovka.

Oficialii români și ucraineni au căzut de acord asupra termenului la care punctul de trecere frontieră mult așteptat va deveni oficial și funcțional deschis, acesta fiind stabilit pentru data de 1 noiembrie.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*