Autoritățile tulcene și cele din Odessa au stabilit data de 1 noiembrie pentru inaugurarea Punctului de trecere RO-RO Isaccea-Orlovka

Prefectul Lucian Furdui a fost la Isaccea pe șantierul punctului de trecere RO-RO Isaccea-Orlovka. FOTO Prefectura Tulcea

Prefectul judeţului Tulcea, Lucian Furdui, a fost prezent pe şantierul de lucru a Punctului de trecere RO-RO Isaccea-Orlovka de pe malul Dunării, la Isaccea.

Lucrările, executate de o societate comercială din Galaţi, sunt pe final în ceea ce înseamnă platforma viitorului punct de trecere.

În același timp, președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, s-a întâlnit cu membrii unei delegații oficiale din Republica Ucraina, condusă de vicepreședintele Consiliului Regional Odessa, Yuri Dimchoglo. Scopul întrunirii l-a constituit punerea la punct a ultimelor detalii privind deschiderea Punctului de trecere RO-RO Isaccea-Orlovka.

Oficialii români și ucraineni au căzut de acord asupra termenului la care punctul de trecere frontieră mult așteptat va deveni oficial și funcțional deschis, acesta fiind stabilit pentru data de 1 noiembrie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*