Autoritățile locale au decis să închidă temporar circulația pe DJ 229, între Niculițel și intersecția cu DN 22F

Autoritățile locale au decis să închidă temporar circulația pe DJ 229. FOTO: Prefectura Tulcea

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Tulcea, întrunit sâmbătă, 28 ianuarie, în ședință extraordinară a dispus ca, începând cu ora 17.00, să închidă temporar circulația autovehiculelor pe DJ 229: Niculițel – Valea Teilor – Intersecție DN 22F.

Decizia de închidere a sectorului de drum este una preventivă având în vedere că în orele următoare se așteaptă noi depuneri de zăpadă și intensificări ale vântului.

Pe sectorul de drum mai sus menționat nu sunt autovehicule blocate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*