Autoritățile au distrus plasele și capcanele confiscate de la braconieri

Plasele confiscate au fost distruse. FOTO ARBDD

În cursul zilei de 30 mai, Direcția Comisariatul Integrat de Control Delta Dunării din cadrul Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării a procedat la distrugerea uneltelor de pescuit confiscate, în prezența membrilor comisiei de distrugere alcătuită din reprezentați ai Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor Tulcea, Inspectoratului Județean de Poliție Tulcea, Agenția Națională de Administrare Fiscală Tulcea și Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării.

Au fost distruse un număr de 3.097 unelte de pescuit în greutate de aproximativ 4 tone, din care un număr de 2767 setci monofilament și textil, în lungime de 85.185 ml. De asemenea au fost distruse și un număr de 315 vintire, 13 taliene, un laț pentru mistreți și o capcană de raci.

Uneltele distruse au fost preluate pentru reciclare de o societate de specialitate.
Ultima acțiune de distrugere a uneltelor de pescuit confiscate a avut loc în octombrie 2017.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*