Autocamion încărcat cu furaje, distrus după ce a luat foc în mers

Autocamion încărcat cu furaje, distrus după ce a luat foc în mers. FOTO ISU Tulcea

Un autocamion încărcat cu furaje a fost distrus marți, 16 noiembrie, după ce a luat foc în mers, pe DJ 222F, în apropierea localității tulcene Traian.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, la locul solicitării s-au deplasat pompierii militari din cadrul Secției Măcin cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD, precum și membri ai SVSU Cerna cu o autospecială de stingere.

„Pompierii au localizat și lichidat incendiul în aproximativ o oră de la sosirea la locul intervenției, la ora 18:30. În urma evenimentului, au ars în totalitate autocamionul și încărcătura acestuia. Din fericire, nu s-au înregistrat victime sau persoane rănite”, au transmis reprezentanții ISU Tulcea.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind jar sau scântei. Cel mai probabil focul a pornit după ce plante furajere tocate au căzut pe toba de eșapament a autocamionului și s-au aprins.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*