Au început lucrările de reparații pe podul de la Măcin, din județul Tulcea

Restricții de circulație pe DN 22D, în zona podului de la Măcin. FOTO DRDP Constanța

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța anunță că începând de marți, 30 martie, se instituie restricții de circulație pe drumul național DN 22D, între km 0+710 – 1+710, unde vor fi realizate lucrări de reparații pe podul Măcin din județul Tulcea.

Potrivit DRDP Constanța, termenul de finalizare a lucrării este stabilit pentru data de 15 iulie 2021.

În acest interval de timp, circulația se va desfășura alternativ, în ambele sensuri, pe jumătate de cale, dirijată cu semafoare, iar viteza de circulație va fi restricționată la 30 km/h.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*