Au fost reluate căutările turistului german, dispărut în urma accidentului produs între două ambarcațiuni pe Canalul Olguța

FOTO ISU Tulcea

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Tulcea a anunțat că au fost reluate căutările turistului german, dispărut la sfârșitul săptămânii trecute în urma accidentului produs între două ambarcațiuni pe Canalul Olguța.

“Căutările persoanei au fost reluate în această dimineață. Participă pompierii din cadrul Pichetului de Pompieri Crișan și 4 scafandri. De asemenea, mai participă doi scafandri din cadrul Detașamentului Tulcea și doi din cadrul ISU Brăila” – ISU Tulcea. 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*