Au fost reluate căutările tânărului dispărut în Dunăre, în zona localității Nufăru

Misiune de căutare-salvare persoană posibil dispărută pe raza localității Nufăru. FOTO cu rol ilustrativ

Pompierii au reluat, marți dimineață, căutările tânărului dispărut în Dunăre, în zona localității Nufăru.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea a anunțat că tânărul este căutat cu patru scafandri și două ambarcațiuni.

Tânărul a fost dat dispărut luni seara, după ce a dispărut în zona trecere bac a localității Nufăru. El a fost căutat până la căderea întunericului, fără rezultat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*