Au fost finalizate adăposturile construite în zona Plauru

Adăpost construit în județul Tulcea. FOTO Ministerul Apărării

Militarii Brigăzii 10 Geniu au finalizat adăposturile construite în zona Plauru, pe care le-au predat primăriei Ceatalchioi.

Adăposturile sunt construite din cadre prefabricate din beton armat tip P2, combinate cu amenajări suplimentare executate la locul instalării – consolidarea incintei cu strat de saci de pământ și montarea de protecții la ambele capete (șicane de beton consolidate cu saci de pământ). Acestea asigură protecția împotriva schijelor, fragmentelor și a undei de șoc generate de prăbușirea în proximitatea structurii a unei drone, chiar și în cazul în care aceasta poartă încărcătură de luptă care detonează la impactul cu solul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*