Atenționare de furtună pentru județul Tulcea: Meteorologii au emis Cod Galben

Copaci suflați de vânt. FOTO Adrian Boioglu
Copaci suflați de vânt. FOTO Adrian Boioglu

Vânt puternic pentru toata după amiaza de duminică. Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie au emis un Cod Galben de vânt pentru tot județul Tulcea.

Atenționarea este valabilă de la ora 13.45 până la 19.45 a zilei de 3 septembrie. În toată această perioadă vor avea loc intensificări ale vântului cu rafale ce vor depăși local 55-60 km/oră. Problemele sunt aceleași și în județul Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*