Atelier de lucru al pompierilor din Tulcea, Izmail și Odessa

Atelier de lucru al pompierilor din Tulcea, Izmail și Odessa. FOTO ISU Tulcea

În perioada 23-25 martie, s-a desfășurat la Tulcea primul atelier de lucru din cadrul proiectului Joint Emergency Response Across Danube ce are ca beneficiari Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea și Departamentul de Stat pentru Situații de Urgență al Regiunii Odessa.

Potrivit ISU Tulcea, activitățile au urmărit în principal stabilirea coordonatelor pentru desfășurarea unui exercițiu comun de intervenție în situații de urgență cu efecte transfrontaliere și dezvoltarea platformei comune de notificare în astfel de cazuri.

La discuții au participat pe lângă membrii echipei de proiect și experți din cadrul celor două structuri din domeniul operațional, comunicații și tehnologia informației.

Pe viitor sunt planificate încă două astfel de întâlniri care să permită desfășurarea în condiții optime a exercițiului spre sfârșitul anului, în funcție de evoluția pandemiei Covid-19.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*