Asociația de Management al Destinației Turistice Delta Dunării participă la București, la cel mai mare târg dedicat pescarilor și vânătorilor

Asociația de Management al Destinației Turistice Delta Dunării este prezentă la Fishing & Hunting Expo 2019

În perioada 28-31 martie are loc, la București, în cadrul complexului expozițional Romexpo, a IV-a ediție a Fishing & Hunting Expo, cel mai mare târg dedicat pescarilor, vânătorilor și pasionaților de ambarcațiuni din România.

Asociația de Management al Destinației Turistice Delta Dunării este prezentă la Fishing & Hunting Expo 2019 cu un stand la care pescarii pot găsi cele mai bune oferte de cazare în județul Tulcea și în Delta Dunării, precum și pachete turistice dedicate în incintele de pescuit din zona județului. Vizitatorii Fishing & Hunting Expo pot lua contact, tot la standul AMDTDD, cu unii dintre meșteșugarii treadiționali din județul Tulcea, care-și prezintă cu această ocazie produsele muncii lor, specifice Dobrogei de Nord.

Incintele de pescuit care prezintă la F&S Expo pachete speicale dedicate pescarilor sunt Cormoran, Holbina Trei Bibani și Lunca1, Lunca 2, Lunca 3 din Jurilovca. De asemeni, sunt prezente cu oferte de cazare resortul Green Village din Sfântu Gheorghe, complexul Egreta Delta Dunării și comuna Jurilovca.

HOLBINA TREI BIBANI

Cea mai bună locație din România unde poți prinde știuci de peste 1 metru! Holbina este amplasată la marginea golfului cu același nume, lângă lacul Razelm.

GREEN VILLAGE RESORT

Situat în Sfântu Gheorghe, unde Dunărea întâlnește Marea Neagră, Green Village Resort 4* înseamnă atât o vacanță pe litoral, cât și o evadare în inima Deltei.

Fiind situat într-un tărâm unic, a fost construit în deplină armonie cu natura: arhitectura păstrează caracterul local, iar materialele sunt durabile și 100% ecologice.

COMUNA JURILOVCA

Oricine ajunge la Jurilovca pentru o vacanță scurtă sau un concediu complet, descoperă că o sesiune de pescuit recreativ este una dintre activitățile care nu pot fi ratate în regiune. Destinație turistică foarte apreciată în ultimii ani, considerată a fi una dintre porțile de intrare în Delta Dunării, Jurilovca oferă diverse posibilități de cazare și de transport pe apă.

Pasionații de pescuit au la dispoziție bunul natural – Complexul Lagunar Razim-Sinoe – sau incintele private Lunca1, Lunca 2, Lunca 3 (care însumează peste 800 ha) pentru pescuit staționar sau spinning la știucă, biban, șalău, crap, caras sau somn.

COMPLEX EGRETA DELTA DUNĂRII

Egreta Hidroturism se află într-o zonă retrasă din inima Deltei Dunării, integrat perfect in natura, la 20 de minute de mers cu barca de cel mai apropiat sat, Murighiol. Proprietatea oferă condițiile ideale pentru relaxare si recreere, un teren de tenis cu instalaţie de nocturnă, un restaurant şi servicii de calitate si confort in camere spatioase si elegante cu mobilier nou, cu balcon sau terasă.

Dacă petreceți o vacanță, sau cel puțin un weekend în Delta Dunării la Egreta Hidroturism, nu ratați o plimbare cu barca cu motor pe canalele și lacurile din zonă. Veți avea parte de adrenalina și minunatul spectacol al naturii.

HOTEL PLUTITOR DELTA – MARINE DELTA DUNĂRII

La începutul anului 2009 pontonul dormitor a fost complet reabilitat, iar în luna septembrie a aceluiași an a fost dat în folosință și lansat în circuitul turistic, devenind Hotelul Plutitor Hidroconstrucția/Delta-Marine.

Pontonul poate fi amplasat pe canale greu accesibile și are la dispoziție ambarcațiuni rapide, ambarcațiuni cu vâsle, unelte și scule de pescuit.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*