ASE București scoate la concurs 75 de locuri la programul universitar de licență oferit la Centrul de Învățământ la Distanță de la Tulcea

Admiterea se desfasoara exclusiv online, pe platforma www.admitere.ase.ro.
Admiterea se desfasoara exclusiv online, pe platforma www.admitere.ase.ro.

Academia de Studii Economice din București, liderul învățământului superior economic și de administrație publică din România și Europa de Sud-Est, anunță desfășurarea, exclusiv online, a Admiterii 2020, pe platforma admitere.ase.ro.

Pentru Admiterea 2020 la Centrul de Învățământ la Distanță de la Tulcea, redeschis in 2019, ASE scoate la concurs 75 de locuri la programul de licență al Facultății de Economie Agroalimentară și a Mediului, pentru candidații din zona județului Tulcea. Programul oferă, în cei trei ani de studii de licență, un modern și actualizat pachet de cunoștințe cu un puternic profil economic aplicat zonei Tulcea: agrobusiness, economia mediului, agroturism. Parcurgerea programului de studiu Economie Agroalimentară și a Mediului conferă la absolvire diploma de “ECONOMIST”, cu valabilitate în orice domeniu din economia României, diplomă cu recunoaștere internațională.

Concursul de admitere 2020 la ASE la programele universitare de licență la distanță este alcătuit din eseul motivațional și media generală de admitere, calculată ca medie ponderată între media la examenul de bacalaureat (70 la sută) și media anilor de studii (30 la sută).

ASE este o universitate de cercetare avansată și educație, bine poziționată la nivel internațional, fapt atestat de ranking-urile de prestigiu. ASE ocupă locul I în România și locul 201 – 300 în lume, conform clasamentului “Times Higher Education Impact Rankings 2020”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*