ARSVOM intervine în zona Sulina după ce un marinar are nevoie de îngrijiri medicale de urgență

Navă ARSVOM. FOTO ARSVOM

O navă ARSVOM intervine în zona Sulina după ce un marinar are nevoie de îngrijiri medicale de urgență.

Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare ARSVOM a primit o nouă solicitare de intervenție tip Medevac.

La bordul navei MV ARISTA, sub pavilion Panama, un membru al echipajului necesită îngrijire medicală de urgență. Acesta prezintă o plagă deschisă la membrul superior drept.

Nava SAR APOLLO,din cadrul ARSVOM, îmbarcat cu o asistentă medicală la bord, s-a îndreptat cu toată viteza către zona indicată, respectiv 20Nm de Sulina.

Marinarul a primit îngrijiri medicale la bordul navei și deocamdată nu se impune debarcarea lui.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*